Home

 

Welkom bij Eikelboom - bouwadvies

 

Heeft u verbouwplannen of een energielabel nodig dan kan Eikelboom - bouwadvies u van dienst zijn.

Eikelboom - bouwadvies is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau voor bedrijven én particulieren, op het gebied van bestaande bouwwerken en herbestemmingen.
Daarnaast zijn wij gecertificeerd EPA-W adviseur.

 

De kracht van het bureau zit hem in het feit dat het uw plannen van A t/m Z kan verzorgen, van initiatief (schetsontwerp) tot oplevering na realisatie, vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor specifieke onderdelen die op zichzelf staan.

 

Diensten:

·        Energielabel bestaande woningen

·        Energielabel verbetering

·        Bouwkundig advies

·        Bouwbegeleiding

·        Bouwtechnische keuringen

·        Bouwkundig tekenwerk

·        Kostenramingen

·        Vergunningaanvraag verbouwing

 

 

 

 

Verbouwing eigen woning 2000

 

 

Wie zijn wij

 

Eikelboom - bouwadvies is opgezet door Jan Eikelboom.

 

Na mijn afstuderen in 1986 aan de faculteit bouwkunde van de HTS – Arnhem heb ik gewerkt bij diverse architectenbureaus van tekenaar tot projectleider. In deze periode heb ik vooral veel praktische ervaring op kunnen doen door van ontwerp tot oplevering aan de verbouwplannen te werken. Tekenen, werkomschrijvingen, regelen aanbesteding, begeleiding van de uitvoering. Door de combinatie van de theoretische bouwvoorbereiding en praktische uitvoering heb ik geleerd problemen te onderkennen en op te lossen.

 

De projecten die ik onder handen heb gehad varieerden van woningen en kantoorgebouwen tot zorgcentra en medische centra alsook enkele industriehallen. Zowel nieuwbouw, verbouw en herbestemming als renovatie en restauratie.

 

De ervaring die ik in de afgelopen 26 jaar heb opgedaan wil ik graag voor u als opdrachtgever inzetten. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om de verbouw van uw woning of om advies over een probleem dat u tegenkomt zoals bijvoorbeeld lekkages of scheurvorming.

 

Sinds 2012 ben ik gecertificeerd als EPA-W adviseur en in 2021 opnieuw gecertificeerd i.v.m. de vernieuwing van de methodiek.

 

 

 

 

 

 

 

Jan Eikelboom

© J.Eikelboom - mei 2021